Friday, June 15, 2007

Update:Ομόνοια - Κατακλυσμός από μεταγγραφές

Γίνεται ο χάμος με τις μεταγραφές στην Ομόνοια. Η διοίκηση αποφάσισε ότι δεν θα αφήσει τίποτε στη τύχη τη φετινή χρονιά και δουλεύει από τώρα μεθοδικά και αθόρυβα για να στήσει την "νέα Ομόνοια".

Σημειώνεται ότι τις κινήσεις της Ομόνοιας παρακολουθεί στενά από τη Κύπρο κατάσκοπος της Μπαρτζελόνα ο οποίος καταγράφει και μεταφέρει στην ομάδα του όλες τις ενέργειες των πρασίνων αφού ως γνωστό η Ομόνοια είναι ομάδα μοντέλο για τον ισπανικό σύλλογο.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές μας πληροφορίες αναμένονται οι ακόλουθες μεταγγραφές - βόμβα στο άμεσο μέλλον:

1. Πακιστανός - σικλάρης στο Ηλίας Πούλλος. Στο παρα πέντε η Ομόνοια έκλεισε το Πακιστανό - σικλάρη που εργαζόταν για χρόνια στον Αρχάγγελο, Μοχάμεντ Ρεάζ. Ο Ρεάζ θα βοηθήσει ούτως ώστε να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος κατά τις προπονήσεις αφού επαναφέρνει τις μπάλες στον αγωνιστικό χώρο σε χρόνο ρεκόρ.

2. Φιλιππινέζα Πλύστρα. Η Ομόνοια υπέγραψε 1+1 με την Φιλιππίνεζα πλύστρα του Ολυμπιακού Πειραιώς την οποία έπεισε τη τελευταία στιγμή να έρθει στη Κύπρο ο Βέσκο Μιχαηλοβιτς. Η Φιλιππινέζα ονόματι Λίλλι θα έχει την ευθύνη πλυσίματος των στολών των παικτών καθώς επίσης και σιδερώματος της στολής του Βακουφτσή.

3. Σέρβα Μασσέρ. Η Σβετλάνα θα είναι τελικά η νέα μασσέρ της ομάδας. Η Σβετλάνα αρχικά προοριζόταν για βοηθός προπονητής (βλέπε http://katalathos.blogspot.com/2007/05/update_24.html) όμως τελικά θα αξιοποιηθεί σε αυτό το πόστο αφού κρίθηκε από τη διοίκηση ότι έχει όλα τα προσόντα.

Νέες μεταγγραφές αναμένονται τις επόμενες ώρες.